FEESTALARM!

Chiro Ekebelloh bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en dat kan maar één ding betekenen: een weekend vol feestplezier! Noteer alvast 18-20 augustus in jullie agenda om samen met ons ons 60-jarig jubileum te vieren! 

Om het feestweekend goed in te zetten, nodigen we jullie graag uit voor de receptie op vrijdagavond. We klinken op onze mooie Chirojaren en zetten de avond in met sfeermuziek van The Bumblebeez, een bierbeurs en DJ BruWard

Zaterdag zetten we sportief in met ons voetbaltoernooi Copa Stella. Voor de enthousiaste supporters voorzien we een zomerbar met sfeermuziek. 's Avonds brengen we onze fuif Tropical Samba na lange tijd terug tot leven en zetten we de nacht goed in op de beats van de vintage boys. 

Op zondag nodigen we jullie 's ochtends graag uit voor een wandelzoektocht met aansluitend een aperitiefconcert en heerlijke BBQ. We sluiten het weekend af met een spelnamiddag voor de kids. 

Wij kijken er alvast naar uit en zijn helemaal klaar om er een geweldig weekend van te maken! 

Tot dan! Op het speelplein Den Kanaar. 

Organiserend comité en de leidingsploeg

VRIJDAG 18/08


We starten ons feestweekend plechtig op vrijdagavond met onze openingsreceptie. We trakteren u - leden, ouders, oud- leiding, Hollebekenaren en sympathisanten - graag op een hapje en een drankje vanaf 19u

Vanaf 20u30 volgt dan het optreden van The BumbleBeez. Deze party-coverband brengt covers uit diverse genres. Funk disco, pop en rock zullen de revue passeren. 

Ondertussen loopt tussen 21u en 23u onze bierbeurs. De prijzen van onze bieren volgen dan de wetten van vraag en aanbod. Slaag jij erin om optimaal te profiteren van de prijsfluctuaties of eindigt deze beursdag met een financiële kater? 

De avond wordt daarna nog afgesloten door onze eigen DJ BruWard.

ZATERDAG 19/08


COPA STELLA 

Zaterdagmiddag zetten we sportief in met Copa Stella! Verzamel je ploeg met 4-7 personen en strijd mee om de enige echte Copa Stella trofee in ons mini- voetbaltoernooi. Voor de supporters onder ons voorzien we ook een zomerbar met frisse drankjes en sfeermuziek. Vanaf 16u staan ook onze BBQ'ers klaar om de lekkerste braadworsten en hamburgers te maken. 

praktische info: 

  • we spelen in poules van 6 ploegen (2 velden)
  • het toernooi begint om 13u en eindigt +- rond 18u30
  • iedere match duurt 16 minuten
  • er wordt gespeeld op kleine doelen

Inschrijven kan bij Hannes Verstraete met vermelding van je teamnaam.

hannesverstraete2@hotmail.com
0495 43 37 87  

TROPICAL SAMBA 

ZATERDAG 19 AUGUSTUS – VANAF 21U 

De zaterdagavond sluiten we af met een knaller! De eenmalige comeback van Tropical Samba is een feit! Zin in een avondje nostalgie, goede muziek en veel sfeer? Dan weet u waar u moet zijn! 

Natuurlijk kan dit iconisch feestje niet doorgaan zonder de welbekende diskjockeys. Toen bekend als Studio One en Disco Satisfaction, nu de Vintage Boys. Jaren draaiden Luc & Didi op Tropical Samba, en ook deze keer zullen ze voor jullie plaatjes draaien tot in de vroege uren. 

Dit machtig feestje zal plaatsvinden vanaf 21u in de tent op het speelplein. Inkomtickets zijn te koop bij de leiding voor een democratische prijs van €2 + een gratis cocktail. 

ZONDAG 20/08


APERITIEFCONCERT 

Vanaf 11u kan je genieten van het aperitiefconcert van Bob et Babette. Dit muzikale quattro -met oud-leider Ansel – verzorgt een mix van Jazz en Swing.

BBQ 

BBQ à volonté met groentenassortiment, aardappel in veldkleed, pasta, sausje, brood ... 
Voor slechts €17 voor volwassenen en €12 voor kids tot en met 12 jaar. 

Inschrijven kan tot en met 16 augustus bij Tony Wyckaert. 

Tony.wyckaert@telenet.be
0478 44 45 83  

WANDELZOEKTOCHT

Goesting in een goede wandeling van zo'n 4,5km door ons mooie dorp en omstreken? Trek die stapschoenen dan maar al aan, want op zondagochtend organiseren we een wandelzoektocht! Deze tocht is rolstoel – en buggyvriendelijk. 

Tijdens de tocht zal ook een stop voorzien worden waarbij iets gegeten en gedronken kan worden. Iedereen die meedoet, wordt verwacht vanaf 9u aan de tent. Voor de vroege vogels opent de tent al om 8u15

Natuurlijk loopt de winnaar van de wandelzoektocht niet met lege handen naar huis...

Inschrijven kan bij Andreas Pecceu:
0470 07 52 79

SPELNAMIDDAG 

Ons weekend is niet compleet zonder een mega zot spel voor alle kinderen, jong en oud. Dit spel kan natuurlijk niet anders dan doorgaan op onze traditionele zondagnamiddag. 

Wat houdt dit in? 

  • Maak een ploeg van min. 4, max. 6 personen. 
  • Iedereen van je ploeg moet ofwel -12 of +12 zijn. 
  • Schrijf je ploegje in de juiste groep in (-12 of +12). 
  • Doe kledij aan die vuil mag worden. 
  • Zorg dat je met je ploeg aanwezig bent om 14u. 

PS: Er vallen meerdere super zotte prijzen te winnen! 

Schrijf snel je team in bij Andreas Pecceu!
0470 07 52 79